Beauty Lounge Caro

Ons verhaal

Kom volledig tot rust, en laat je natuurlijke schoonheid stralen...

Versterk je innerlijke schoonheid bij Beauty Lounge Caro

De naam verklapt het al: Caro is de oprichtster, bezielster en drijvende kracht achter Beauty Lounge Caro. Een plek waar mensen verzorgd en mooi gemaakt worden en volop kunnen genieten van een heerlijk zen-moment. In ons schoonheidssalon te Hofstade kan je terecht voor ontspannende gelaatsverzorgingen, huidverbetering, suikerontharing of definitieve ontharing en diverse andere schoonheidsbehandelingen.


Maak kennis met Caro

Als klein meisje vond Caro het enorm leuk om haar oma in de watten te leggen. Ze knipte, vijlde en lakte haar nagels en experimenteerde volop met haar make-up. Het was al snel duidelijk dat Caro een liefde heeft voor de schoonheid in mensen, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Een opleiding als schoonheidsspecialiste lag dan ook voor de hand. In de loop der jaren groeide Caro als persoon en ondernemer. Ze schaafde haar kennis over schoonheidsverzorging verder bij en stelde haar visie scherp. Beauty Lounge Caro helpt mensen hun innerlijke schoonheid (terug) te vinden, volop te tonen en blijvend te versterken!


Permanente bijscholing in functie van de beste behandelingen

Om de juiste behandelingen en het allerbeste schoonheidsadvies te kunnen bieden aan onze klanten, heeft zelfontwikkeling een centrale plaats bij Beauty Lounge Caro. Dat bereiken we door ons regelmatig bij te scholen in verschillende domeinen van de schoonheidszorg.

We zijn onder andere erkend lid van de Belgische Beauty Federatie en gespecialiseerd in het unieke Car Concept. Voor onze klanten is enkel het allerbeste goed genoeg.


Waarom kiezen voor Beauty Lounge Caro?

Om onze topkwaliteit dagelijks waar te maken, investeren we voortdurend in de nieuwste technologie├źn en de laatste ontwikkelingen en trends op het vlak van schoonheidsverzorging. Dit is een belangrijke voorwaarde om elke klant een behandeling op maat en naar wens te kunnen aanbieden.

Naast onze persoonlijke aanpak en service, zijn we er ook van overtuigd dat je die schitterende uitstraling bereikt indien je volledig tot rust komt. Een behandeling bij Beauty Lounge Caro staat bijgevolg in het teken van me-time. Gun jezelf dus dat verwenmomentje en neem contact op met ons.

We houden regelmatig acties en promoties. Hou daarom onze nieuwspagina, Facebook en Instagram goed in de gaten en mis geen enkel nieuwtje!